Rüyada paletli kepçe görmek

Rüyada paletli kepçe görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kendisiyle de gururlanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bekar ise evleneceğine, saadete ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada paletli kepçe gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada paletli kepçe görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada denizde paletle yüzmek kısa süreli hastalık yaşamasına, hayır getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada paletle yüzmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, günah ve suç işleyeceğine yorulur.

Rüyada tahta palet görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada palet görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz paleti görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yemek kepçe görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet eder.

Rüyada kepçe iş makinası görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments