Rüyada kendini kepçe kulak görmek

Rüyada kendini kepçe kulak görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, borçların ödeneceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kendini kepçe kulak gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Rüyada kulağı kepçe görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek ev sahibi olunacağına, sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada kepçe kulak görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakları kepçe görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kepçeyle çorba içmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kepçeyle yemek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments