Rüyada tahta kepçe görmek

Rüyada tahta kepçe görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kepçe gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tahta kepçe görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kepçeyle çorba içmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hakkıyla kazanca alamet etmektedir.

Rüyada kamyon kepçe görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada kepçe kullandığını görmek yüzün güleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş kepçe görmek allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek varlık içinde yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada iş kepçesi görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, insanların birbirine kenetleneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments