Rüyada ırmaktan geçememek

Rüyada ırmaktan geçememek çok hayırlı şeylere, şifaya ve çarelere kavuşacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada ırmaktan geçememek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada ırmaktan geçememek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada çamurdan geçememek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada dar kapıdan geçememek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek endişe duyulan olayların düzeleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar yerden geçememek yardım edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments