Rüyada sınıfı geçemediğini görmek

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kazancının eksileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Rüyada sınıfı geçemediğini gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden geçememek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçememek yeni işlere atılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada ırmaktan geçememek mutlu ve huzurlu olacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavı geçemediğini görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalettir.

Rüyada dar kapıdan geçememek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçememek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments