Rüyada sınavdan geçemediğini görmek

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada sınavdan geçemediğini gördüyseniz:

  • Hatırlayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada sınavı geçemediğini görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden geçememek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada dar yerden geçememek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada karşıya geçememek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçememek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet eder.

Rüyada dar kapıdan geçememek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments