Rüyada ırmaktan karşıya geçememek

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, ulvi kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ırmaktan geçememek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulmaktadır.

Rüyada karşıya geçememek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalettir.

Rüyada dar yerden geçememek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada köprüden geçememek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine alamet eder.

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirden geçememek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments