Rüyada dar kapıdan geçememek

Rüyada dar kapıdan geçememek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada dar kapıdan geçememek gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada dar kapıdan geçememek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar yerden geçememek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerden geçememek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sorunların tarihe karışacağına inanılır.

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sınavı geçemediğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşıya geçememek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada köprüden geçememek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments