Rüyada ırmak üstünden geçmek

Rüyada ırmak üstünden geçmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmak üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada ırmak üstünden geçmek edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ırmaktan geçmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek hastalıkların sona ereceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada ırmağı geçmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalettir.

Rüyada ırmak geçmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ırmak üstünde yürümek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments