Rüyada ırmak geçmek

Rüyada ırmak geçmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ırmak geçmek gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmağı geçmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada ırmaktan geçmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına alamet eder.

Rüyada ırmak geçmek çok güzel olaylar yaşanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak düşmek türlü musibetlere uğrayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini ırmakta görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments