Rüyada ırmaktan geçmek

Rüyada ırmaktan geçmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Rüyada ırmaktan geçmek gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada ırmaktan geçmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada ırmağı geçmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak geçmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada ırmak üstünden geçmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına inanılır.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine inanılır.

Rüyada çağlayan ırmak görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında yürümek düzenli bir işe girileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuğçe

Hayırlı günler olsun.Rüyamda eşimle çok geniş bir ırmağın yanındayız.normalde su az olurmuş hep ordan karşıya geçiyormuşuz.o an su yüksek geliyor.eşim birden suya indi su koltukaltına geliyor ben panikle telefonunu söylüyorum onu çıkartıyor.sonra ben korkuyorum su çok sakin içini görüyorum ama giremem diyorum.sağ tarafa bi bakıyorum taş köprü var insanlar ordan geçiyor.bende ordan geçip bi binaya giriyorum.eşim çoktan geçmiş orda görüşmeye girmiş ben orda onu bekliyorum.yorumlarsanız sevinirim

Tuğçe

İnşallahÇok sağolun hemen cevap verdiniz