Rüyada birini ırmakta görmek

Rüyada birini ırmakta görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini ırmakta gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada ırmak kenarında ev görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çamurlu ırmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık ırmak görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada su ırmak görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmaktan su içmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere ırmak görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, eğer işsizse iş bulacağına işarettir.

Rüyada birini ırmakta görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmak içinde balık görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments