Rüyada yeşil ipek gömlek görmek

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek maddi durumun düzeltileceğine, kem gözlere geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek gömlek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ipek gömlek görmek çalışmalarının artacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ipek gömlek giymek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil ipek giymek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil ipek görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments