Rüyada arkadaş kesmek

Rüyada arkadaş kesmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada arkadaş kesmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının elini kesmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, işini en iyi şekilde yapacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını kesmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalettir.

Rüyada arkadaş kesmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşımın saçını kesmek gamsız bir hayat süreceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments