Rüyada arkadaşın saçını kesmek

Rüyada arkadaşın saçını kesmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, iyilik görüleceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işinde terfi alacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşımın saçını kesmek mekân değiştireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saç kesmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını kesmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, küfürlü söze delalet eder.

Rüyada arkadaş kesmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, işinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek yeni işlere gireceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments