Rüyada arkadaşını kesmek

Rüyada arkadaşını kesmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, rahat bir hayata başlayacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kesmek gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının elini kesmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kesmek mevki kaybına uğrayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaş kesmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saç kesmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments