Rüyada yeşil post görmek

Rüyada yeşil post görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil post gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Rüyada yeşil post görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan postu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına inanılır.

Rüyada dana postu görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yaşama dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurt postu görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Rüyada koç postu görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada hayvan postu görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun postu yıkamak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin afiyette olacağına işarettir.

Rüyada beyaz koyun postu görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments