Rüyada ilk kez sigara içmek

Rüyada ilk kez sigara içmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada ilk kez sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada ilk kez sigara içmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk kez adet olmak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada ilk kez araba sürmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulur.

Rüyada ilk kez uçağa binmek çok büyük ses getireceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa sigara içmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada askere ikinci kez gitmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Berkay 17

İyi günler dilerim. Ben rüyamda ilk defa sigara içiyordum ve elimdeki sigara uzun bir sigaraydı. Sigarayı içime çekip ufledigimde duman gelmiyordu. Rüyamdaki bu olaydan önce ise en yakın arkadaşımın ilk defa sigara içtiğini de gördüm.