Rüyada ilk defa sigara içmek

Rüyada ilk defa sigara içmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada ilk defa sigara içmek gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada ilk defa sigara içmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada ilk defa içki içmek işe başlanacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada ilk defa uçağa binmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada ilk defa araba kullanmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ilk defa araba sürmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere ikinci defa gitmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments