Rüyada ilk kez adet olmak

Rüyada ilk kez adet olmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ilk kez adet olmak gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada ilk kez adet olmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada ilk kez uçağa binmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada ilk kez araba sürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalettir.

Rüyada ilk kez sigara içmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ilk defa adet olmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ikinci kez askere gitmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments