Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına işarettir.

Rüyada ilk defa adet olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa adet olmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalettir.

Rüyada ilk defa içki içmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilk defa sigara içmek sıkıntılarını atacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada ilk defa uçağa binmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa araba kullanmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk defa araba sürmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada defalarca ölmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments