Rüyada ilk defa adet olmak

Rüyada ilk defa adet olmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, kötüyse düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ilk defa adet olmak gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Rüyada ilk defa adet olmak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına tabir olunur.

Rüyada ilk defa araba sürmek ibadete ağırlık verileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilk defa sigara içmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Rüyada ilk defa araba kullanmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa uçağa binmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa içki içmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments