Rüyada ilaç hap görmek

Rüyada ilaç hap görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç hap gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Rüyada ilaç hap görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ilacı görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ilaç vermek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza tabir olunur.

Rüyada beyaz ilaç görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak problemlerinin biteceğine, hem yıpranacağına alamet eder.

Rüyada ilacı yutamamak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden ilaç almak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments