Rüyada beyaz ilaç görmek

Rüyada beyaz ilaç görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ilaç gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Rüyada beyaz ilaç içmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına alamet eder.

Rüyada beyaz ilaç görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eczanede ilaç satmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada depresyon ilacı içmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ilaç şişesi görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastaya ilaç vermek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada fitil ilaç görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hasretliğin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ilac yemek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments