Rüyada başkasına ilaç vermek

Rüyada başkasına ilaç vermek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, korkularından kurtulacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ilaç vermek gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Rüyada birinden ilaç almak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaç dağıtmak insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşından ilaç almak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada ilaç şişesi görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok yoğun çalışacağına işaret eder.

Rüyada ilac yemek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç içmemek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, aradığı kişiyi bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına tabir olunur.

Rüyada kanser ilacı görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments