Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada doktordan ilaç almak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada doktorun ilac vermek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bit ilacı görmek haksızlık yapmayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments