Rüyada ilaç duymak

Rüyada ilaç duymak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada ilaç duymak gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Rüyada ilaç duymak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ilaç dağıtmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaç aldığını görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaç kusmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada evin ilaçlandığını görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe ilaç içmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç yutamamak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden ilaç almak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments