Rüyada ilaç yutamamak

Rüyada ilaç yutamamak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayatından razı geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç yutamamak gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza alamet eder.

Rüyada ilaç istemek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada fare ilacı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ilaç reçetesi görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine ilaç vermek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet eder.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada ilaç içen birini görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç kusmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ağlayacağına, strese gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments