Rüyada ilaç aldığını görmek

Rüyada ilaç aldığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kafasını rahatlatacağına rivayet eder.

Rüyada ilaç aldığını gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada ilaç aldığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker ilacı görmek yokluk içine düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Rüyada fitil ilaç görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüye ilaç almak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, hayata daha sıkı tutunacağına yorulur.

Rüyada ilaç almaya gitmek hayırlı haberler getireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada buzdolabında ilaç görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç çalmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments