Rüyada evin ilaçlandığını görmek

Rüyada evin ilaçlandığını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, yaşamına bakacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin ilaçlandığını gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada evin ilaçlandığını görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Rüyada ilac aramak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalettir.

Rüyada astım ilacı görmek işte başarılı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada ilaç almak şifaya ve çarelere kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada doktordan ilaç almak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç şişesi görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada zehirli ilaç görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kazancının günden güne arttıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments