Rüyada adam balkondan atmak

Rüyada adam balkondan atmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, eline büyük paralar geçeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet eder.

Rüyada adam balkondan atmak gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada adam balkondan atmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan çöp atmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi balkondan atmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan kedi atmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada köpeği balkondan atmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu balkondan atmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan atmak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments