Rüyada balkondan atmak

Rüyada balkondan atmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, elindeki imkanların artacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.

Rüyada balkondan çöp atmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan birşey atmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine inanılır.

Rüyada köpeği balkondan atmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada çocuğu balkondan atmak hediyeler ve elbiseler alınacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan kedi atmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada adam balkondan atmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı balkondan atmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye alamet etmektedir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments