Rüyada çocuğu balkondan atmak

Rüyada çocuğu balkondan atmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Rüyada çocuğu balkondan atmak gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Rüyada çocuğu balkondan atmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamı balkondan atmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada balkondan birini atmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada bebeği balkondan atmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada balkondan çöp atmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan kedi atmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada köpeği balkondan atmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan atmak kişinin tek başına kalacağına, kalbini tekrar hayata açacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments