Rüyada ikinci kez düğün yapmak

Rüyada ikinci kez düğün yapmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işarettir.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek kişinin şansının artacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ilk kez sigara içmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek mevlit okutacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada iki kez evlenmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada ikinci kez askere gitmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments