Rüyada iki tane nar görmek

Rüyada iki tane nar görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada iki tane nar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada nar tanesi yemek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalettir.

Rüyada nar taneleri toplamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına yorulur.

Rüyada tane nar görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iri taneli nar görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane nar görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tane tane nar yemek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments