Rüyada kırmızı nar tanesi görmek

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı nar tanesi gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek beklenmedik kapıların açılmasına, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar taneleri toplamak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada iki tane nar görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada tane tane nar yemek iyi günler yaşayacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri taneli nar görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada tane nar görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments