Rüyada tane nar görmek

Rüyada tane nar görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zafer elde edeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada tane nar gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Rüyada iki tane nar görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada nar tanesi yemek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar taneleri toplamak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada tane tane nar yemek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet eder.

Rüyada tane nar görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments