Rüyada nar taneleri toplamak

Rüyada nar taneleri toplamak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, darlık içine düşeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada nar taneleri toplamak gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Rüyada nar taneleri toplamak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tane tane nar yemek hayırlı bir işe adım atılacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek kazancın günden güne daha da artacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri taneli nar görmek günü birlik tatillere çıkacağına, doğru bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada iki tane nar görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına inanılır.

Rüyada nar tanesi yemek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments