Rüyada iki gelin iki damat görmek

Rüyada iki gelin iki damat görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kurtuluşa ereceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki gelin iki damat gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin problemleriyle uğraşmak veya eksiklerini kapatmak hayatınızın önemli bir zaman dilimini harcamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada gelin ve damadı görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kahve falında gelin damat görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü gelin damat görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, suç işleyeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek büyük kazançlar elde edileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinle damat görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments