Rüyada gelinle damat görmek

Rüyada gelinle damat görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinle damat gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Rüyada birçok gelin damat görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada falda gelin damat görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada gelin damat görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gelin damat resmi görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada damat gelin görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ömür boyu başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada gelin ve damatlar görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada iki gelin iki damat görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, aile içinde de bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yeni bir semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments