Rüyada iki dağ arasından geçmek

Rüyada iki dağ arasından geçmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, düzeninin yıkılmayacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada iki dağ arasından geçmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada iki dağ arasından geçmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanların arasından geçmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, insanların takdirine mazhar olacağına delalet eder.

Rüyada iki duvar arasından geçmek parasına da para ekleyeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye tabir olunur.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada duvar arasından geçmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Rüyada duvarların arasından geçmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments