Rüyada iğne ve makas görmek

Rüyada iğne ve makas görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada iğne ve makas gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Rüyada iğne ve makas görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makasla elini kesmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, konferans ve seminerlere katılacağına işaret eder.

Rüyada makasla kağıt kesmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Rüyada nişan makası görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalettir.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada birine makas saplamak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, küs arkadaşların barışacağına rivayet eder.

Rüyada makas hediye almak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada saçı makasla kesmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments