Rüyada delikten geçtiğini görmek

Rüyada delikten geçtiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada delikten geçtiğini gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Rüyada delikten geçtiğini görmek mal ve mülk sahibi olmaya, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kişinin esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliği görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına işarettir.

Rüyada kapıda delik görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek günü birlik tatillere çıkacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada evin tavanını delik görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments