Rüyada su içmek ama doymamak

Rüyada su içmek ama doymamak belalı insanlara denk geleceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, isteklerini yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içmek ama doymamak gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada su içmek ama doymamak rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet eder.

Rüyada su içmek ama kanmamak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yemek yemek ama doymamak canlanacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak gelirinin artacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada doya doya su içmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada su içmek ve doymamak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada su içmek suya doymamak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments