Rüyada içki kusmak

Rüyada içki kusmak işe zorla gidip geleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada içki kusmak gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Rüyada içki içmek ve kusmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada içki içip kusmak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Rüyada içki kusmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada içkiyi tükürmek zafer elde edeceğine, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle içki içmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi içkili görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments