Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, işlerdeki verimin artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeni kişilerle tanışmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments