Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, saygınlık kazanacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem

Ruyamda ask oldugum adam benimle bulusup kolumdan tutup alıp ailesiyle tanışmaya götürdü ve beni orda birakip cekip gitti o sırada bende utangaçlık var annesi benimle konuşup annemin no sunu istiyor ama ben vermiyorum o sırada bende sevdigim adamin annesinin facebook girip paylasimlarina bakıyorum o sırada ordaki kızlar fark ediyor ve çok şaşırıyorlar o sırada sevdigim adam beni arıyor telefonu açıp sitem ediyorum ama çok mutlu huzurlu benimle konuşurken ailesi beni sevdi kabul ettikleri için