Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, her zaman sevgi göreceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak allah’ın inayetini kazanacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak büyük üzüntülere sebep olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak özel hayatının renkleneceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine yorulur.

Rüyada yeni kişilerle tanışmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak işte de mutlu olunacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments