Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek varlıklı kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulur.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlanılan çocuğu görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada hoşlanılan erkeği görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada benden hoşlanan birini görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada hoş koku duymak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments