Rüyada yerin altında kalmak

Rüyada yerin altında kalmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yerin altında kalmak gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına inanılır.

Rüyada yerin altında kalmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet eder.

Rüyada gideceği yere geç kalmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bir yere kapalı kalmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere geç kalmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere asılı kalmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments